Το καλάθι σας
Ακολουθηστε μας

Τρόποι Πληρωμής

Μέσω Χρεωστικής ή Πιστωτικής κάρτας

Ο πελάτης μπορεί να εξοφλήσει το τίμημα της πώλησης και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις με χρέωση πιστωτικής (Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro) είτε χρεωστικής είτε προπληρωμένης κάρτας εκδόσεως αναγνωρισμένης Ελληνικής ή αλλοδαπής Τράπεζας, την οποία αποδέχεται προς συναλλαγή η Ηλεκτρικά ΤΟΛΟΥΔΗΣ / ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΛΟΥΔΗΣ.
Η εξόφληση γίνεται εφάπαξ.
Για ποσά άνω των 200€ η πληρωμή μπορεί να γίνει μέχρι 3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ μέσω ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται σε περιβάλλον της τράπεζας ΕΘΝΙΚΗΣ και κατόπιν γίνεται η αποδοχή από την Ηλεκτρικά ΤΟΛΟΥΔΗΣ / ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΛΟΥΔΗΣ και στην συνέχεια ολοκληρώνεται η πώληση η χρέωση μπορεί να γίνει ακόμα και αν τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα και πρέπει να παραγγελθούν από τους προμηθευτές. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι τελικά διαθέσιμο ούτε από τους προμηθευτές μας η εταιρία μας δεν προχωρά στην χρέωση της κάρτας (για όλα αυτά θα προηγηθεί ενημέρωση του πελάτη ή τηλεφωνικά είτε με mail. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας και η Ηλεκτρικά ΤΟΛΟΥΔΗΣ / ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΛΟΥΔΗΣ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

Αντικαταβολή :

Δεχόμαστε Αντικαταβολή μόνο για τον νομό Θεσσαλονίκης.

Κατά την παραγγελία σας, μπορείτε να δηλώσετε σαν τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή και να εξοφλήσετε με μετρητά την ημέρα της παραλαβής της παραγγελίας σας. Οι αντικαταβολές ισχύουν μόνο για περιοχές που οι μεταφορικές υποστηρίζουν αυτή την υπηρεσία. Στην περίπτωση που δεν ισχύει η μέθοδος της αντικαταβολής μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πιστωτικής κάρτας ή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό (έμβασμα).

Κόστος : 3€

Η πληρωμή γίνεται μόνο με μετρητά κατά την παράδοση
Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 03.01.2012 παραστατικά αξίας άνω των 500€ προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€ + ΦΠΑ προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:
  • Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα
Σύμφωνα με τον νέο νόμο 4446/2016, όλες οι συναλλαγές άνω των 500€, θα εξοφλούνται ηλεκτρονικά με χρήση κάρτας ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση της αντικαταβολής σε κούριερ ή για παραλαβή σας από κατάστημα της κούριερ. Δεν μπορείτε να εξοφλήσετε με μετρητά τα ποσά άνω των 500€. Μόνο με χρήση πιστωτικής-χρεωστικής κάρτας ή κατάθεση σε τράπεζα.

Κατάθεση σε τράπεζα :

Εάν δεν έχετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε. *Εάν επιλέξετε την πληρωμή μέσω τράπεζας θα πρέπει να μας στείλετε με email ([email protected]) το αποδεικτικό πληρωμής

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBAN GR 3401102560000025640043292

Αρ. Λογαριασμού 25640043292

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΤΟΛΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Πληρωμή στο κατάστημα :

Πληρώστε μετρητά ή με κάρτα στο κατάστημα μας στην ΛΕΩΦ. Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ 110 στην Θεσσαλονίκη. Για άμεση χρέωση δεχόμαστε όλες τις κάρτες εκτός από American Express

Δεκτές γίνονται όλες οι κάρτες ΕΚΤΟΣ από τις DINERS, AMERICAN EXPRESS

Σύμφωνα με τον νέο νόμο 4446/2016, όλες οι συναλλαγές άνω των 500€, θα εξοφλούνται ηλεκτρονικά με χρήση κάρτας ή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση της αντικαταβολής σε κούριερ ή για παραλαβή σας από κατάστημα της κούριερ.

Δεν μπορείτε να εξοφλήσετε με μετρητά τα ποσά άνω των 500€. Μόνο με χρήση πιστωτικής-χρεωστικής κάρτας ή κατάθεση σε τράπεζα.